Za sve narudžbe iznad 350,00kn
dostava je BESPLATNA!

Pomoć
+386 41 658 400

Ukupno: 0 kn

Na blagajnu

O nama

O Nama

Dobrodošli na našu internet stranicu Zisha.si. U uvodu ćemo vam predstaviti naše djelovanje, viziju, trgovačku marku Zisha te kako mogu pravi kvalitetni čajevi poboljšati vaše raspoloženje i život te kako njihova priprema svakodnevno unosi u naš život zanimljive rituale. Naša namjena nije samo prodaja čajeva. S vama bi voljeli sudjelovati pri pretraživanju, kupnji i pripremi čajeva.

Poseban kineski glineni čajnik pod nazivom Zisha (kineski: 紫砂) se još i danas upotrebljava u tradicionalno postupku pripreme čaja u Kini. Internet stranica je dobila ime po čajniku, u kojem se otvori i napravi jedinstven napitak, odličnog okusa i arome, koji već tisućlječima usrečuje ljude po cijelome svijetu. Moderan život, puno stresa i briga, se kod pripreme čja zaustavi, poveže s prirodom i ljudima oko sebe. Na našoj internet stranici smo već stvorili prostor za pretraživanje vlastitih okusa i aroma, koje ćete razvijati pri pripremi pravih čajeva. Prodajne police našeg internet dućana su prepune sviježih zelenih, crnih i oolong čajeva s opisima i preporukama za pripremu, s kojima vas pokušavamo nadahnuti pri traženju vlastitih okusa i aroma. Kvalitetu čajeva garantiramo s primjerenom pohranom u vakumskim posudama, tamnom i hladnom prostoru, te s sudjelovanjem s najboljim dobavljačima na svijetu.

Bogatu paletu prvih čajeva ćemo stalno nadopunjavati ssviježim i kvalitetnim proizvodima, pri čemu ćemo voditi brigu o ponudi na tržištu i želje naručitelja. U sudjelovanju s različitim dobavljačima po europi i svijetu smo osigurali ekskluzivno pravo na dobavu više od 300 vrsta čajev, i zato našim kupcima nudimo također kupnju „ čaja po narudžbi“. U slučaju da na našoj internet trgovini ne pronađete čaj koji tražite, tada nam slobodno na elektronsku poštu (info@zisha.si) pošaljite poruku s imenom čaja i količinom koju želite kupiti. Čaj ćemo potražiti kod naših dobavljača te vam ga dostaviti u željenoj količini.

Pored maloprodaje svojim kupcima nudimo također i prodaju na veliko, po konkurencijskim cijenama. U primjeru narudžbe većih količina čajeva i pribora za pripremu nas slobodno možete kontaktirati preko elektronske pošte info@zisha.hr.

Za komunikciju s nama i s drugim ljubiteljima pravih čajeva, se nam možete pridružiti na društvenim mrežama, na kojima aktivno sudjelujemo , i gdje će ubuduće biti moguće dobiti razne brojne popuste za kupnju u našoj internet trgovini.

Zisha na webu

Prijavi se na e-novosti koje ti pripremamo svaki tjedan

+386 41 658 400

+386 41 658 400

info@zisha.hr

Pridružite nam se u raspravama o čajevima