0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodajte proizvode

O poduzeću

Dobrodošli na našu internet stranicu zisha.hr. 

U uvodu ćemo vam predstaviti naše djelovanje, viziju, trgovačku marku Zisha, te kako mogu pravi kvalitetni čajevi poboljšati vaše raspoloženje i život. Kako njihova svakodnevna priprema unosi u naš život zanimljive rituale tokom cijelog dana. Naša svrha nije samo prodaja čajeva, već želimo s vama istraživati kod pripreme i kupovine čajeva.

Poseban kineski glineni čajnik pod nazivom Zisha (kineski: 紫砂) se još i danas upotrebljava u tradicionalnom postupku pripreme čaja u Kini.

Internet stranica je dobila ime po čajniku, u kojem se otvori i napravi jedinstven napitak, odličnog okusa i arome, koji već tisućljećima usrećuje ljude po cijelome svijetu. Moderan život, puno stresa i briga se kod pripreme čaja zaustavi, poveže s prirodom i ljudima oko sebe. 

Na našoj internet stranici smo već stvorili prostor za pretraživanje vlastitih okusa i aroma, koje ćete razvijati pri pripremi pravih čajeva. 

Prodajne police našeg webshopa su prepune sviježih zelenih, crnih i oolong čajeva s opisima i preporukama za pripremu.

Kvalitetu čajeva garantiramo s primjerenom pohranom u vakumskim posudama, tamnom i hladnom prostoru, u suradnji s najkvalitetnijim proizvođačima na svijetu.

Bogatu paletu prvih čajeva ćemo stalno nadopunjavati sa sviježim i kvalitetnim proizvodima, pri čemu ćemo voditi brigu o ponudi na tržištu i želje naših kupaca. U sudjelovanju s različitim dobavljačima po Europi i svijetu smo osigurali ekskluzivno pravo na nabavu više od 300 vrsta čajeva.

Našim kupcima nudimo također kupnju „ čaja po narudžbi“. U slučaju da na našoj internet trgovini ne pronađete čaj koji tražite, tada nam slobodno na elektronsku poštu (info@zisha.hr) pošaljite poruku s imenom čaja i količinom koju želite kupiti.

Čaj ćemo potražiti kod naših dobavljača te vam ga dostaviti u željenoj količini.

Pored maloprodaje svojim kupcima nudimo također i prodaju na veliko, po konkurencijskim cijenama. U primjeru narudžbe većih količina čajeva i pribora za pripremu nas slobodno možete kontaktirati preko elektronske pošte info@zisha.hr.

Za komunikciju s nama i s drugim ljubiteljima pravih čajeva, se nam možete pridružiti na društvenim mrežama, na kojima aktivno sudjelujemo i gdje će ubuduće biti moguće razne brojne prodajne akcije za kupnju na našoj internet trgovini.

Zisha na webu

Facebook: https://www.facebook.com/zisha.hr
Twitter: twitter.com/zisha
Steepster: http://steepster.com/companies/zisha
Flickr: http://www.flickr.com/photos/zishatea/
Google Plus: https://plus.google.com/105960412448801598695 

Besplatna dostava

Želite li izbjeći troškove dostave? Kod kupnje iznad 50€ besplatna dostava za HR.

Brza dostava

Kuriri dostavne službe GLS, brine se za brzu dostavu vaših narudžbi.

14-dnevno jamstvo

Ako niste zadovoljni našim proizvodima, pošaljite nam ih nazad i mi ćemo vam vratiti novac.

Načini plaćanja

Nudimo plaćanje pouzećem, po predračunu, PayPal ili karticama.