0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodajte proizvode

Tikvica za mate čaj

Šalice
Šifra proizvoda: 38622

Šalice
Tikvica za mate čaj
Šifra proizvoda: 38622
Tradicionalno, tikvice za mate čaj prave se  od bundeve, koja je plod biljke Calabash. Kroz povijest, plod ovog stabla je izdubljen i osušen i korišten za nošenje vode širom svijeta, ne samo u Južnoj Americi. Ovisno o raznolikosti biljke, tikvica za Yerba mate može biti različitih oblika i veličina. Neke su umotane u kožu, drugim je dodana podrška  za stajanje. Među ljubiteljima mate čaja, tikvica, koje se pravi od biljke Calabash je najpopularnija, zbog čega se jednostavno naziva tikvicom, bilo da je napravljena od tikve ili ne.
Pročitaj više
20,90€
Na zalihi

Informacije o Tikvici za mate čaj

Tradicionalno, tikvice za mate čaj prave se  od bundeve, koja je plod biljke Calabash. Kroz povijest, plod ovog stabla je izdubljen i osušen i korišten za nošenje vode širom svijeta, ne samo u Južnoj Americi. Ovisno o raznolikosti biljke, tikvica za Yerba mate može biti različitih oblika i veličina. Neke su umotane u kožu, drugim je dodana podrška  za stajanje. Među ljubiteljima mate čaja, tikvica, koje se pravi od biljke Calabash je najpopularnija, zbog čega se jednostavno naziva tikvicom, bilo da je napravljena od bundeve ili ne.

Dandanas tikvice za mate čaj mogu biti izrađene od drveta, rožine, keramike ili stakla. Najtradicionalnija bundeva za mate čaj u Paragvaju pravi se od roga ( obično volovog ) i zove se Guampa.

Volumen: 250 ml 

Material: Tikvica Calabash 

Besplatna dostava

Želite li izbjeći troškove dostave? Kod kupnje iznad 50€ besplatna dostava za HR.

Brza dostava

Kuriri dostavne službe GLS, brine se za brzu dostavu vaših narudžbi.

14-dnevno jamstvo

Ako niste zadovoljni našim proizvodima, pošaljite nam ih nazad i mi ćemo vam vratiti novac.

Načini plaćanja

Nudimo plaćanje pouzećem, po predračunu, PayPal ili karticama.