0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodajte proizvode

Japan Asamushi Sencha BIO

Zeleni čajevi
Šifra proizvoda: 21558

Zeleni čajevi
Japan Asamushi Sencha BIO
Šifra proizvoda: 21558
Visokokvalitetni Asamushi zeleni čaj ili lagano parjen čaj zadržava karakter klasičnog zelenog čaja s dugim, vitkim i lijepo oblikovanim lišćem. U šalici će čaj biti žutkasto do zlatno zelene boje i prilično se razlikovati od Fukamushi čajeva koji daju intenzivnije zelenu boju pošto su više obrađeni na pari.
Pročitaj više
32,90€
Na zalihi
Doziranje
Doziranje
10-12 g/l
Temperatura
Temperatura
60-70°C
Vrijeme
Vrijeme
0,5-1 min
Volumen
Volumen
2 dcl
Kada pijemo
Kada pijemo
Prijepodne

Informacije o čaju

Zeleni Japanski čaj Japan Asamushi Sencha BIO

Visokokvalitetni Asamushi zeleni čaj ili lagano parjen čaj zadržava karakter klasičnog zelenog čaja s dugim, vitkim i lijepo oblikovanim lišćem. U šalici će čaj biti žutkasto do zlatno zelene boje i prilično se razlikovati od Fukamushi čajeva koji daju intenzivnije zelenu boju pošto su više obrađeni na pari. Asamushi je ujedno i najosjetljivija vrsta Senchea. Delikatna priroda čaja i složenost ukusa zahtijevaju kristalno čistu i mekšu vodu, kao i precizno odmjereno vrjeme prelivanja listića i točnu temperaturu. Asamushi je tradicionalna japanska metoda proizvodnje čaja. Kod ove metode čaj se kuha 20 do 60 sekundi. Asamushi čaj aromatičan je i zadržava slatku aromu i okus

Priprema

Za pripremu jedne šalice (250ml) Japan Asamushi Sencha BIO čaja potrebna nam je oko jedna žličica čaja (2-3g). U šalicu čaja ulijemo vruću vodu (od 60°C do 70°C) i ostavimo da se čaj natapa 30-60 sekundi. Nakon toga čaj možete preliti još 3 puta i sami odredite vrijeme namakanja. Neki ostavljaju čaj za druge preljeve duže, a drugi natapaju preostale preljeve manje vremena od prvog.

Količina: 100g

Besplatna dostava

Želite li izbjeći troškove dostave? Kod kupnje iznad 50€ besplatna dostava za HR.

Brza dostava

Kuriri dostavne službe GLS, brine se za brzu dostavu vaših narudžbi.

14-dnevno jamstvo

Ako niste zadovoljni našim proizvodima, pošaljite nam ih nazad i mi ćemo vam vratiti novac.

Načini plaćanja

Nudimo plaćanje pouzećem, po predračunu, PayPal ili karticama.