0
Sažetak košarice

Košarica je prazna

Dodajte proizvode

English Breakfast

Crni čajevi
Šifra proizvoda: 7016

Crni čajevi
English Breakfast
Šifra proizvoda: 7016
Uz dobar doručak najbolje ide dobar čaj i šta bi bilo bolje od crnog čaja English breakfast? Prepoznat će te ga po svom jakom i bogatom, svježem i pomalo pikantnom okusu i tamanom bojom. Ako u čaj dodamo malo šećera i nekoliko kaplica mljeka ili smetane, osjećat ćemo se kao pravi Englezi. Najpoznatiji crni čaj van English breakfast mješavina je Assamskih, Ceylonskih in Darjeeling crnih čajeva.
Pročitaj više
2,60€
Na zalihi

Uzorak

Za svakih 100g čaja u košarici, poklanjamo vam jedan uzorak, i maksimalno tri uzorka po pojedinačnoj kupnji. Čitaj više

Doziranje
Doziranje
1-2 čž
Temperatura
Temperatura
90-100°C
Vrijeme
Vrijeme
3-4 min

Informacije o čaju

Prirodni crni čaj English breakfast

Crni čaj English Breakfast razlikuje se od čajnice do čajnice, jer svaka između nas upotrjebljava svoje čajeve, koje izmješamo u tradicionalnu mješanicu čajeva, koje zovemo English Breakfast. Naš prvi izbor crnoga čaja English breakfast je mješavina Assam, Ceylon i Darjeeling crnih čajeva. Punog je ukusa i tamnije boje, jer su čajevi u ovoj mješavini drobljeni (broken). Ako dodamo u čaj malošećera i nekoliko kapi mljeka ili smetane, osjećt ćemo se kao pravi Englezi u stilu tradicionalnih bogatih engleskih doručaka.

Podrijetlo: 

Assam, Cejlon, Darjeeling.

Priprema:

Za pripremu jedne šalice čaja potrebna vam je oko jedna do dvije žličice crnog čaja za engleski doručak. Čaj zalijte kipućom vodom i uklonite listove čaja nakon otprilike 3 do 4 minute. Po želji možete dodati malo šećera i malo mlijeka.

Besplatna dostava

Želite li izbjeći troškove dostave? Kod kupnje iznad 50€ besplatna dostava za HR.

Brza dostava

Kuriri dostavne službe GLS, brine se za brzu dostavu vaših narudžbi.

14-dnevno jamstvo

Ako niste zadovoljni našim proizvodima, pošaljite nam ih nazad i mi ćemo vam vratiti novac.

Načini plaćanja

Nudimo plaćanje pouzećem, po predračunu, PayPal ili karticama.